Brug for ekstra penge? Inspiration til ekstrajobs

Mangler du ofte penge i dagligdagen? Så kan det være en god idé at overveje at tage et ekstra job. Selvom det umiddelbart kan virke hårdt at have to forskellige jobs, så kan det for mange godt kombineres. Du opnår nemlig omvendt den gevinst, at du får flere penge mellem hænderne, og du skal bruge mindre energi på at bekymre dig om din økonomi og budget. Her får du lidt inspiration til mulige ekstrajobs.

Avisruter

En klassisk mulighed er at få en eller flere avisruter. Det gode ved at gå med aviser er, at du relativt nemt kan passe det ind med et andet arbejde. Ofte får du bare et tidsinterval, hvor du skal have leveret aviserne. Hvornår du præcist vælger at gøre det, er helt op til dig selv. Som avisbud skal du ikke forvente at tjene den højeste timeløn, men til gengæld får du en stor fleksibilitet og masser af motion. Hvis du har meget gejst og overskud, kan du altid tage flere avisruter. Når du kender din rute, kan du hurtigt korte noget af tiden, så du opnår en højere timeløn.

Bartender

En anden mulighed er at blive bartender. At være bartender vil være det perfekte job for dig, hvis du elsker at møde nye mennesker og have det sjovt. At være bartender er dog heller ikke en dans på røde roser. Det kan være hårdt at arbejde om natten – særligt hvis du allerede skal møde ind på dit andet arbejde om mandagen. Nogle kan sagtens klare det, mens det for andre er noget sværere.

Rengøringsassistent

Der findes rigtig mange rengøringsfirmaer i Danmark. Særligt meget erhvervsrengøring foregår i aftentimerne, weekenderne eller i nattetimerne. Arbejder du på lidt skæve tidspunkter og er effektiv, har du faktisk mulighed for at tjene en ganske fornuftig løn som rengøringsassistent taget i betragtning, at det for mange er ufaglært arbejde.

Brug for penge nu og her?

Hvis du har brug for penge nu og her, vil de eneste to muligheder ofte være enten at sælge nogle af dine ting eller at tage et lån. Ønsker du et lån med hurtig udbetaling, vil du få klart mest ud af at ansøge om et lån hos en online bank. Her kan du ofte have pengene i løbet af et par hverdage uanset om du skal låne 5.000 eller låne 400.000– ved nogle lånetyper kan du endda have pengene samme dag. Samtidig får du ofte svar med det samme, hvilket betyder at du ikke skal bruge dagevis på at vente på, om du nu også får lov at låne penge. Når du låner penge gennem en online bank, skal du være klar over, at det ikke er den billigste låneform. Der kræves nemlig sjældent sikkerhed for lånet, ligesom kravene til dig ikke altid er så høje.