forbrugere og transport industrien at finde lindring for udgifter til brændstof

Brændstofpriser berører alle facetter af livet. Farm maskiner, lastbiler, skibe, tog, skolebusser, osv., alle forbruge brændstof for at sørge for mad, transport og produkter til os. Vi, at forbrugerne i sidste ende ender med at betale for stigende brændstofpriser af højere prismærket fødevarer, tøj, bolig, uddannelse, transport, osv., samt vores egen brændstof.

Indvirkning på vores transport branchen har vidtrækkende konsekvenser. Den amerikanske Trucking Association allerede “.. .deeply bekymret over virkningen af diesel prisstigninger på motor carrier industri og på vores nationale økonomi…”, tilbyder tips til at spare på brændstof samt navngivning lastbil stopper giver den billigste brændsel mv.

Mange skoledistrikter, desperat forsøger at udligne brændstofomkostninger samtidig med at den negative indvirkning på børns sundhed fra giftige udstødningsgasser, tvinges til at fratage penge fra klasseværelser, trim busruter og fjerne ekskursioner. Krav om studerende til at gå yderligere afstande til skole eller opkræve gebyrer for busdrift er overvejes alvorligt. Nogle distrikter i Arizona bekymrede for sundheden for børn sårbare lungerne, har indledt et program fremme buschauffører at vende busser, off og ikke tomgang.

Ifølge den nationale stemme for Marine Charter industrien, brændstofpriser “skære i ‘allerede slim avancer’ af nationens 40.000 charter båd operatører…”

Ligesom mange forbrugere søger efter brændstof budget retsmidler, herunder ejere af både, har busser, lastbiler, tog og biler, myriader af brændstof tilsætningsstoffer og/eller brændstof balsam været brugt og testet resulterer i minimal eller ingen mærkbar forskel i brændstof besparelser, langt mindre reduktion af emissioner. At gøre tingene værre, efterladt mange skadede motorer og/eller brændstofsystemer.

Et selskab søger lettelse fandt det da de besluttede at teste endnu en fuel conditioner i deres søgen efter emission reduktion og brændstof besparelser. Kaldesignal Magazine gjort den officielle meddelelse at Dial-A-Cab ville være at teste en fuel conditioner kaldet UBiee PowerPill Fe-3, lover at offentliggøre resultaterne i oktober 2005-udgaven.

Kaldesignal Magazine oktober 2005-udgaven offentliggjort resultaterne fra alle tests, rungende “.. .drivers sige det virker!” og de stadig taler om det i deres februar 2006-udgaven. En yderligere artiklen blev også offentliggjort i februar 2006-udgaven af The Taxi Globe avis, med interviews af de faktiske taxachauffører, der testede UBiee PowerPill Fe-3.

Ring SMS UBiee CEO og formand, Dr. Michael U. Dolgoruky, overrasket ikke af brændstofbesparelser eller emissionsreduktioner, erklærede, “ikke kun hjælper det ydeevne, brændstofforbrug og emissioner, men vores erfaring viser at dele forbundet til brændstof, som filtre og dyser, osv., er også varede meget længere, også tilføje til de besparelser, der er anlagt den ved Power-pille. I virkeligheden, inkluderet den seneste dokumenterede rapport en 45% besparelser inden for lystsejlads industrien.”

Med oprindelse på NASA og nu produceret under ISO 9001 Quality Assurance Program, eksklusive marketing rettigheder blev sikret ved Ring SMS UBiee på tre kontinenter, og PowerPill, alias, UBiee PowerPil Fe-3, resonerer sin brændstofbesparelser, vedligeholdelse besparelser, og emissionsreduktion i hele verden i mere end 69 lande.

Med record høje brændstofpriser lyder en velkommen hjælpende hånd af lettelse nemlig forbruger budgetter og transport industrien via en testet og gennemprøvet miljøvenlige produkt er kendt som UBiee PowerPill Fe-3. Ledsaget med et historisk dokumenteret track record resulterer i brændstofbesparelser og emissionsreduktion, samt vedligeholdelse besparelser og udvidede motorens levetid, ser fremtiden lysere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.