5 måder at lindre migræne hovedpine naturligt!

Der er mange nye migræne hovedpine behandlinger findes der kan være både sikker og effektiv. Naturlige behandlinger for migræne hovedpine er normalt sikrere og billigere end traditionelle smertestillende medicin. Og i mange tilfælde de kan lindre smerter lige så godt eller endnu bedre end receptpligtige eller receptfrie lægemidler. Muligheden for en negativ reaktion på en sikker og naturlig migræne hovedpine behandling er der stadig, men det er mindre med mest naturlige behandlingsmetoder end det er med smertestillende medicin.

Hver person på jordens overflade er unikke. Deres organ kemi er anderledes end nogen andens. Én person kan finde lindring fra deres migræne hovedpine med én type af behandling, mens en anden kan forsøge at samme behandling og finde ingen lindring på alle. Ikke to mennesker vil opleve den samme reaktion fra den samme behandling. Men hvorfor er det?

Hvert organ består af en blanding af kemikalier. Hver person producerer visse kemikalier i deres krop, så de vil kunne fungere på deres bedste. Histaminer vil øge gastrisk sekretion og spile kapillærerne. Insulin er udskilles af bugspytkirtlen og hjælper med at regulere blodsukkeret. Hormoner er produceret af kroppen for mange forskellige funktioner. Adrenalin (adrenalin) er produceret i reaktion på stress. Hvert organ er unikke og producerer forskellige kemikalier i forskellige mængder. Når en person tager aspirin (et kemikalie) for deres migræne hovedpine ændrer det den kemiske make-up af denne persons krop.

Du har altid hørt at når to kemikalier i de samme beløb på samme temperatur, mv. er blandet sammen de vil forårsage samme reaktion. Det kan være sandt, men når et kemikalie (såsom aspirin) er taget af to forskellige personer deres reaktioner vil aldrig være præcis det samme da ikke to mennesker har identiske kemikalier i deres krop. Én person at tage aspirin vil ikke have den samme reaktion som en anden tager aspirin. Og det er det samme med naturlige migræne hovedpine behandlinger. Da ikke to mennesker er ens vil ikke to mennesker reagere nøjagtigt det samme på en behandlingsmetode for migræne hovedpine.

Så bare fordi en migræne hovedpine behandling ikke virker for én person betyder ikke, det ikke vil arbejde for din migræne hovedpine. Der er mange effektive alternativer til at tage medicin, når det kommer til at lindre migræne hovedpine. Du nødt bare til at prøve en til dig selv at se, om det vil arbejde for dig.

En naturlig og populære behandlingsmetode for migræne hovedpine er kiropraktik pleje eller kiropraktik manipulationer. Undersøgelser har vist, at over 80% af hovedpine patienter finde en form for lindring for deres hovedpine med kiropraktisk behandling. Og kiropraktisk behandling har vist sig at være meget sikkert. Spinal problemer forårsage hovedpine og når disse spinal problemer behandles af kiropraktorer en høj procentdel af deres patienter erfaring lindre deres smerter.

En anden naturlig måde at lindre migræne hovedpine er biofeedback. Dette er en sikker og potentielt effektiv måde at fjerne smerter. Biofeedback er ikke faktisk en behandling, men en uddannelsesprogram designet til at hjælpe en person udvikle evnen til at styre deres autonome (ufrivillig) nervesystem. Funktioner, der er normalt automatisk i kroppen, såsom blodtryk forordning eller puls kan styres frivilligt. Denne teknik gør det muligt for en person til at styre deres egen puls, blodtryk, hud temperatur eller afslapning af muskler.

Det er ingen hemmelighed, at stress medfører muskelspændinger. Og ingen vil nægte, at muskelspændinger forårsager smerter og hovedpine. Og det er også et faktum, at ved at afslappe denne muskelspændinger, især i nakke og hoved, det er muligt at lindre migræne hovedpine eller smerter i nakken, der er forårsaget af spændinger. Med biofeedback er maskinen ikke altid nødvendigt. Når biofeedback teknik er lært, er der ikke længere behov for udstyr. Patienten med migræne hovedpine kan nu producere den ønskede virkning når som helst. En person, der har trænet med biofeedback kan styre nogle af deres kropslige funktioner, såsom muskelafslapning, som kan hjælpe med at lindre deres hovedpine smerter.

En anden årsag til hovedpine kan være indtagelse af for meget salt. Nogle mennesker få bare ikke nok af den. De hælder det på deres mad med Aalborg opgive. Og for meget salt kan og forårsager hovedpine. Hvad er løsningen? Blot mindske den saltindtag kan nogle gange forhindre hovedpine opstår.

Fødevarefølsomheder har også vist sig at forårsage migræne hovedpine hos nogle mennesker. Fødevarer som ost, alkohol, MSG (mononatriumglutamat – en fødevaretilsætningsstoffet), gær, hvede, nødder, avocadoer, bønner, bananer, appelsiner (og andre citrusfrugter), svinekød, eddike (og syltede fødevarer), mejeriprodukter, koffein, chokolade, løg og andre kan forårsage migræne. Fødevarer, der forårsager migræne hovedpine kaldes “migræne udløsere.” Mennesker, der oplever migræne hovedpine på grund af fødevareallergi kan reducere eller eliminere deres smerte ved at fjerne de fødevarer, der forårsager hovedpine.

Det lyder simpelt, men det tager lidt detektivarbejde at finde ud af hvilke fødevarer, hvis nogen, der forårsager migræne hovedpine. Så hvordan kan du afgøre, hvilke fødevarer er skyldige? Den logiske måde er at holde en dagbog over hvad du spiser og Hvornår. Få en lille notesbog, med hver side, der repræsenterer en dag, og gøre tre kolonner på hver af siderne. Den første kolonne i venstre side af siden indeholder timerne i dag. Den anden kolonne ned i midten af siden vil være en liste over de fødevarer, der spises dag. Og den tredje kolonne i højre side af siden vil liste de symptomer (hovedpine), du oplever.

Her er hvordan mad dagbog virker: Hvis du havde en orange, korn og mælk til morgenmad kl 8 du ville skrive “orange, korn, malke” i midten (mad) kolonne direkte til højre for 8 AM i kolonnen venstre (tid). Gøre en note af alt det, du spiser på denne liste og på hvilket tidspunkt du har spist dem.

Næste, når du oplever en migræne hovedpine skrive “migræne hovedpine” eller “hovedpine” (symptomer) til højre kolonne, der svarer til tidspunktet (i den venstre kolonne) din hovedpine begyndte. Du startede følelse smerter fra en af din migræne hovedpine kl 2 kan du ville skrive “hovedpine” i kolonnen rettighed (symptomer) lige over 2 PM i kolonnen venstre (tid).

Når du har haft tid nok til at opleve et par migræne hovedpine du vil være i stand til at undersøge din mad dagbog for at finde ud af, hvilke fødevarer du spiste kort før du begyndte at opleve din smerte. For eksempel, hvis du havde 3 migræne hovedpine over en periode på en måned, og du havde mælk kort før hver af migræneanfald, kan mælk være synderen. Det kan tage et par uger eller endda et par måneder at komme til nogen konklusioner, men over tid, ved at finde ud af hvilke fødevarer eller ingredienser i disse fødevarer er årsag din smerte, du vil være i stand til at fjerne disse ingredienser og lindre dine smerter forårsaget af disse fødevarer.

Sandsynligvis er den mest almindelige årsag til hovedpine bare plain gamle stress. Mennesker, der oplever spænding i deres liv kan få hovedpine fra deres øgede spændinger. Stress kan være forårsaget af mange ting, herunder arbejdsbetinget stress eller familie arbejdsbetinget stress. Og selv om det ikke altid er muligt at fjerne årsagen til stress er det ofte muligt at lindre muskelspændinger og smerte, der stammer fra stress.

Biofeedback uddannelse (som forklaret ovenfor) er en måde at hjælpe med at reducere stress. Andre måder tager et varmt bad eller brusebad, ligger ned og slapper af i en stille mørkt rum, at have nogen massere din nakke og hoved (tidsmæssige regionen) muskler for at hjælpe med at lindre dine spændinger og muskelkramper eller placere noget koldt (is) på bagsiden af halsen (på basen af kraniet). Når du bruger is det ikke bør anbringes direkte på huden. Nogle våde papirservietter, der har haft vandet vredet ud af dem skal placeres mellem isen og huden. Regelmæssig motion kan også, over tid, reducere spændinger.

Vi har drøftet 5 naturlige behandlingsmetoder, der er tilgængelige for migræne hovedpine patienter. De er alle betragtes som sikre og effektive for mange mennesker. Der er mange andre naturlige behandlingsmetoder derude for dig at prøve. Hvis du har hovedpine kan det være gavnligt for dig at prøve nogle af disse behandlinger, eller Søg efter andre på din egen. Men som et ord af rådgivning, det er altid en god idé at tale med en kiropraktor eller læge før du forkæler dig selv for en helbredstilstand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.