Auktioner

Reglerne i en auktion

Om online eller offline, auktioner er ganske populære og har været en stor attraktion for forretningsfolk samt fælles folk og det eksisterede så vidt man kan spore tilbage i historien. Auktioner har eksisteret siden begyndelsen af tid, og de fortsatte bare udvikler sig sideløbende med sit samfund. Hvis du er ny til auktionering, eller hvis du vil skimme gennem de grundlæggende regler, er her de grundlæggende trin, der kan ses på en regelmæssig auktion.

1) person X ønsker at sælge et objekt.

Der er et objekt, som du vil sælge, men ved ikke hvor meget det kunne gå for; i så fald kan det være bedre at have det vist for alle. (Det er også meget muligt, at du kender værdien af objektet, men blot ønsker at hente den højeste mulige pris.)

2) person X bringer objektet til en auktionarius

Når du har en basispris for din objekt, er det da givet til en auktionarius. Denne såkaldte auktionarius kan enten være en virkelig person eller et websted, der fungerer som en virtuel mægler.

3) auktionen åbner; krigen raser videre

Auktionen er vist til offentligheden (der ikke gælder for en tavs auktion) mennesker derefter byde på objektet. Hvis Person A Better $5, skal enhver anden person, der ønsker at erhverve objektet bud $5 plus en tilvækst.

4) auktionen slutter

Auktionen afsluttes under mindst tre omstændigheder: Hvis auktionarius anser det nuværende bud så imponerende, at han lukker auktion, hvis taletid for objektet er afsluttet og endelig, hvis forsøg på en person og ingen anden person besluttede at overbyde ham.

Offline versus Online

Når den digitale tidsalder kom, det har medført nogle meget vigtige auktion-lignende websteder, der specialiserer sig i at have elementer præsenteret og solgt præcis som offline auktioner. Ã…benbart, offline auktioner ende meget hurtigere end online, da de senere kan faktisk sidste dage med bud flyvende venstre og højre. Så godt, er det normalt lettere at navigere og få oplysninger om varer på auktion på en pænt organiseret hjemmeside. Hvor de offline auktioner få er den højere hånd når det er tid til at afslutte transaktionen med udveksling af god og penge. I en online auktion skal du placere tillid til sælgeren at faktisk sender du varen som de vil normalt vente, indtil de fik penge før du sender objektet til dig; Dette problem opstår ikke i offline auktioner

Teknikker

At være Patient

At være patient er en nøglen strategi i begge type auktioner, men er sandsynligvis mere fremtrædende i offline auktioner, som alle kom med en angives beløbet af penge. Det er meget muligt, at uerfarne købere vil være ivrige efter at deltage i tilbuddet krige; ventetid er faktisk ret en god mulighed, hvis du er patient, du kan se et klarere billede.

Sniping

Sniping er en legitim og ganske populær teknik i online-auktioner. Da online auktioner er timet, en ivrig køber vil konstant øje over elementet. Hvis du byde et pengebeløb en time før det ender, vil den ivrige køber helt sikkert mærke og byde højere. Sniping består af byde så tæt på slutningen som muligt; Selvom meget frustrerende, denne teknik gør det muligt at byde højere end andre købere og blokerer dem fra overbyder du som på det tidspunkt, det højere bud er bemærket, auktionen vil have sluttede. Selvfølgelig hvis du er ud bekkasin, så du vil have lært risiciene af guerillaen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.